Medihoney Barrier Cream

Medihoney Barrier Cream is de enige barrièrecrème die antibacterieel én antischimmel is en ontwikkeld om de kwetsbare huid te beschermen en te genezen.

 22,94
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Medihoney Barrier Cream

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Medihoney Barrier Cream is de enige barrièrecrème die antibacterieel én antischimmel is en ontwikkeld om de kwetsbare huid te beschermen en te genezen. Zij is bijzonder geschikt voor het behandelen en voorkómen van incontinentieletsel en smetplekken en beschermt wondranden perfect doordat het een beschermende laag achterlaat. De Barrier Cream wordt veelvuldig ingezet bij de behandeling van dermatitis als gevolg van radiotherapie. De crème voelt zeer prettig aan voor de patient en is ontstekingsremmend. Ook voor mensen die veelvuldig hun handen moeten wassen biedt Barrier Cream een optimale bescherming en wordt een droge en schrale huid voorkomen.

Te gebruiken bij

  • Bescherming van wondranden 
  • Smetplekken 
  • Incontinentieletsel 
  • Huidschimmels (o.a. zwemmerseczeem) 
  • Radiodermatitis (na bestraling) 
  • Anale kloven 
  • Ontstoken of geïrriteerde huid 
  • Littekenbehandeling

Bevat geen

Chemische toevoegingen

Inhoud

50 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Merk

Medihoney

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen