Gratis bezorging

Bij bestellingen vanaf 49 euro.

€ 4,95

Bezorgkosten bij bestellingen onder 49 euro.

 

Productinformatie

Medisana Daglichtbril DG 100
De innovatie daglichtbril geeft je energie om de donkere dagen door te komen. Herken je het futloze, vermoeide gevoel in de winter? Dan heb je misschien ook last van een zogenaamde winterdip of winterblues. De daglichtbril is dé oplossing om de donkere dagen door te komen!

Met de gepatenteerde lichttechnologie zorgt deze daglichtbril ervoor dat je ’s ochtends de portie licht krijgt die je tijdens de donkere dagen nodig hebt voor een opgewekt gevoel. Door deze innovatieve bril iedere ochtend 30 minuten te dragen verhoog je de energiebalans waardoor je je fit voelt en het vermoeide, futloze gevoel bestrijdt.

De daglichtbril heeft een groot draagcomfort en is gemakkelijk in gebruik. Nadat je bent opstaan, draag je de bril 30 minuten. Dit kan tijdens het ontbijten, als je je lunchbox klaar maakt of bij het sporten. De daglichtbril is schokbestendig waardoor je je ochtendritueel ongestoord kunt voortzetten.

Door haar compacte formaat is de daglichtbril handzaam en neem het weinig plaats in bij het opbergen, en is daarmee een veel praktischer alternatief voor de daglichtlamp. De bijgeleverde soft-case maakt het extra gemakkelijk om de daglichtbril veilig overal mee naartoe te nemen. Ook als je een weekend weg gaat of met vakantie. Reis je door de tijdzones heen en heb je last van een jetlag? Ook dan is de daglichtbril uitermate geschikt om je dag- en nachtritme te reguleren, waardoor je een jetlag voorkomt en je optimaal kunt genieten van je vakantiebestemming.

Als je in ploegendiensten werkt, dan kan je dag- en nachtritme flink op de kop staan. Met de daglichtbril zorg je er ook dan voor dat je extra energie krijgt op de momenten dat je het beste moet presteren.

Gebruik
De daglichtbril DG 100 is een multifunctioneel apparaat en een complete oplossing voor
uw gezondheid, bij het reizen of thuis. U kunt de daglichtbril gebruiken voor een energie-
boost, tegen winterblues, om uw slaap te verbeteren, een jetlag te voorkomen of de
negatieve effecten van ploegendienst tegen te gaan.

Druk de aan-/uitknop in gedurende 1 seconde. Het blauwe licht gaat aan. Na 30 minuten schakelt de daglichtbril zichzelf uit.

Waarschuwingen
• Gebruik de daglichtbril niet langer dan voorgeschreven. In de meeste gevallen is dit
30 minuten.
• Gebruik de daglichtbril niet in het verkeer of in andere omstandigheden waarbij goed
zicht vereist is.
• Gebruik de daglichtbril niet in een vochtige of natte omgeving.

Fabrikant / Distributeur
Medisana Benelux NV, Euregiopark 30 , 6467 JE Kerkrade
De daglichtbril DG 100 is een multifunctioneel apparaat en een complete oplossing voor uw gezondheid, bij het reizen of thuis. U kunt de daglichtbril gebruiken voor een energie- boost, tegen winterblues, om uw slaap te verbeteren, een jetlag te voorkomen of de negatieve effecten van ploegendienst tegen te gaan. Druk de aan-/uitknop in gedurende 1 seconde. Het blauwe licht gaat aan. Na 30 minuten schakelt de daglichtbril zichzelf uit.

Beoordeling door klanten

Wat is jouw ervaring met dit product?

Zelf een review plaatsen
Je plaatst een review overMedisana Daglichtbril DG 100 1 stuks
Jouw waardering

Vragen & inspiratie

Service door een gediplomeerd drogist

Er zijn nog geen vragen

Inspiratie

 1. image
  Lucovitaal Manuka honing zalf 500 MGO 100 milliliter 100 Milliliter Grissini genovese is een heerlijk gekruide tarwestick.
  999
  100 Milliliter
 2. image
  Chi Abrikozenpit olie bio 100 milliliter 100 Milliliter
  1995
  100 Milliliter
 3. image
  A3 boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie dierenrijk 1 stuks 1 Stuks Boeken Krachtdieren 2 - wijsheid en inspiratie uit het dierenrijk
  3750
  1 Stuks
 4. image
 5. image
 6. image