Medisana Intensieve Massage ITM

Dit specifieke massageapparaat werkt op basis van klopmassage. Naar keuze kan rood licht ingeschakeld worden, dat over de beide grote massagekoppen uitstraalt.

 79,90
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Medisana Intensieve Massage ITM

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Dit specifieke massageapparaat werkt op basis van klopmassage. Hierbij bewegen de beide massagekoppen afwisselend met een frequentie van 2000 1 /minuut tot 3000 1 /minuut. Hierdoor ontstaat een klopbeweging, die op de te masseren lichaamsdelen overgebracht wordt. Naar keuze kan rood licht ingeschakeld worden, dat over de beide grote massagekoppen uitstraalt. Deze bijzonder aangename manier van warmtetoepassing verbetert de positieve massagewerking. De ITM straalt het rode licht door de huid in het dieper liggende weefsel. De beide massagekoppen worden hierbij enkel licht verwarmd, maar niet heet. Het rode licht van het Medisana massageapparaat geeft een heerlijk gevoel van welbehagen. De unieke combinatie van een intensieve massage en warmtestraling maakt de ITM tot een bijzonder effectief massage apparaat.

Productvoordelen

  • Verwarmend rood licht in de massagekoppen inschakelbaar 
  • Ergonomische vorm en slipvaste handgreep 
  • Extra lange kabel 
  • High-Definition massage: gericht, intensief massage-effect voor merkbaar welzijn 
  • Stimulering van de doorbloeding en ook ontspanning van diepliggende spieren door klopmassage 
  • Opzetstukken voor vingermassage en voor acupressuur: telkens 2

Contra-indicaties

  • Personen met een pacemaker, kunstmatige gewrichten of elektronische implantaten dienen in elk geval voor gebruik van het apparaat een arts te raadplegen.
  • U mag het apparaat niet gebruiken als u aan een of meerdere van de volgende ziektes of klachten leidt: storingen van de bloedsomloop, spataders, open wonden, kneuzingen, gescheurde huid, aderontstekingen of thrombose.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Medisana

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen