Melatomatine Pure Melatonine

Melatomatine Pure Melatonine bevat 0,1 mg pure melatonine per tablet en kan bijdragen aan een natuurlijke, gezonde slaap.

 11,99
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Melatomatine Pure Melatonine

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Melatonine is een lichaamseigen stof die in de pijnappelklier, in de hersenen, wordt aangemaakt. Melatonine is belangrijk bij het inslapen en ontwaken en speelt een leidende rol in de aansturing van het bioritme van de mens. Zodra het donker wordt, komt de productie van melatonine op gang. Voor het lichaam is dit het signaal om de dagelijkse activiteiten te beëindigen en zich voor te bereiden op de nacht. Naarmate we ouder worden kan de lichaamseigen productie van melatonine veranderen. Melatomatine Pure Melatonine bevat 0,1 mg pure melatonine per tablet en kan bijdragen aan een natuurlijke, gezonde slaap. De tabletjes zijn klein en gemakkelijk in te nemen, om lekker te blijven slapen en fris en uitgerust wakker te worden.

Te gebruiken bij

  • Inslapen

Productvoordelen

  • Helpt bij het sneller in slaap vallen
  • Bevat pure melatonine

Dosering

Geadviseerd wordt om 10 tabletjes in te nemen. Mocht u onvoldoende resultaat merken bij 10 tabletjes, dan mag u de dosering verhogen (met 2 tabletjes per keer) tot voor u het gewenste resultaat bereikt is (maximaal 30 tabletjes innemen). Kinderen van 3-12 jaar: starten met 1 tabletje, max 5 (of anders in overleg met de huisarts). Kinderen van 12-18 jaar: starten met 5 tabletjes, max 10 (of anders in overleg met de huisarts).

Gebruiksadvies

1 tot 2 uur voor het slapen gaan de tabletjes met wat water innemen. De tabletjes worden sneller in het lichaam opgenomen door ze te laten smelten onder de tong.

Inhoud

500 tabletten

Merk

Sterkte

0,1 mg
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen