Easy Home Test Menopauze

Easy Home Test Menopauze zelftest.

 14,99
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Easy Home Test Menopauze

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Menopauze
De overgang betekent dat het einde van de vruchtbare periode nadert. Veel vrouwen hebben tijdens deze periode last van opvliegers, hoofdpijn, slapeloosheid of zelf depressiviteit. Wilt u weten of u in de menopauze bent?
Wanneer u in de menopauze bent stijgt de FSH concentratie in uw bloed en urine. Met de Easy Home Test Menopauze kunt u uw urine testen op deze verhoogde concentratie. Zo kunt u zelf ontdekken of u in de menopauze bent. Na 10 minuten weet u de uitslag.

Zo werkt het
U kunt de test het beste uitvoeren met de eerste ochtendurine van die dag. Het monsteropnamegebied van de teststrip houdt u ongeveer 5 tot 10 seconden in de urinestraal. Daarna haalt u de teststrip uit de urine. Laat de overtollige urine van de strip aflopen en plaats de dop terug op de teststrip. Na 10 minuten kunt u het resultaat aflezen.
Wanneer een vrouw in de menopauze is, stijgt de FSH concentratie in bloed en urine. De test toont aan of u een verhoogde FSH (Follikel Stimulerend Hormoon) concentratie in uw urine hebt.
De test kan niet worden uitgevoerd als u hormonale anticonceptiemiddelen gebruikt. Bij het gebruik van ‘de pil’ betekent dit dat de test enkel een betrouwbaar resultaat geeft op de laatste dag van de week waarin geen pil wordt genomen of op de eerste ochtend van de dag waarop een nieuwe reeks wordt ingezet.

Inhoud

1 exemplaar

Merk

Easy Home

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen