Midalgan Warm crème

Bevordert de doorbloeding met een gunstige invloed op vermoeide, stijve of overbelaste spieren en gewrichten.* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Midalgan Warm crème

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Midalgan Warm hydrofiele crème is een vertrouwd spierwrijfmiddel bij de vaak voorkomende verschijnselen na fysieke inspanning of door te plotseling belaste spieren. U voelt de weldadige warmte in uw spieren en gewrichten. De bestanddelen dringen snel door de huid, waardoor deze rood en warm wordt. Dit geeft een weldadig gevoel en de spieren worden warm.

Te gebruiken bij

  • Vermoeide spieren
  • Stijve spieren
  • Overbelaste spieren
  • Pijnlijke gewrichten

Bijwerkingen

Warm, stekend, branderig gevoel na aanbrengen. Dit gevoel is normaal en hoort bij de werking van dit product. Zie de bijsluiter.

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij:

  • beschadigde huid of bloeduitstortingen
  • overgevoeligheid voor salicylaten of overige bestanddelen
  • contact met ogen en slijmvliezen vermijden

Samenstelling

10 mg Methylnicotinaat en 100 mg Glycolmonosalicylaat.

Inhoud

60/100 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Midalgan warm is een warmtegenererend spierwrijfmiddel bij belaste en vermoeide spieren. Speciaal aanbevolen bij stijve en stramme spieren als gevolg van een verkeerde lichaamshouding, blootstelling aan kou, toch of plotselinge temperatuursveranderingen.

Door de warmte van Midalgan Warm wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en worden de afvalstoffen afgevoerd. Dit verbetert het herstel van het spierweefsel en laat spieren ontspannen. Midalgan warm draagt tevens bij aan een goede ontspanning en prettige nachtrust, wanneer de spieren voor het slapen gaan worden ingesmeerd.

Merk

Midalgan

Hoe te bewaren

Bewaren bij kamertemperatuur
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen