Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Cura-Cool (1)
  2. HeltiQ (3)

Kompressen & Gelstrips

Met koude kompressen of gelstrips zorgt u voor verkoeling van uw hoofdhuid. Bij een aanval van migraine wordt dit vaak als prettig ervaren.

4 Producten
Terug naar boven

Kompressen en gelstrips voor bij migraine

Migraine is een veelvoorkomende ziekte die erg grote impact heeft op het leven van de patient. De erge, bonzende pijn die vaak gepaard gaat met misselijkheid zorgt ervoor dat het hele leven stil komt te staan. Directe verlichting van de pijn is dan ook belangrijk. Kompressen en gelstrips kunnen direct zorgen voor verlichting bij migraine en zware hoofdpijn. Deze kompressen of strips geven verkoeling en verminderen daarmee de pijn. Omdat deze producten meestal goed doorlatend zijn voor lichaamswarmte zijn ze vaak effectiever dan bijvoorbeeld een nat washandje.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen