Winkelen per

Pijnstillers

Pijnstilling bij migraine

Bij de behandeling van migraine wordt als eerste geprobeerd of de migraine reageert op een algemene pijnstiller. Paracetamol is een veilige en goede pijnstiller. U kunt het beste starten met twee tabletten tegelijkertijd. Andere algemene pijnstillers zijn de ontstekingsremmende pijnstillers (NSAID’s) zoals ibuprofen (ook verkrijgbaar als Advil® of Nurofen®) en naproxen (ook verkrijgbaar als Aleve®). Maar let op: NSAID's kunnen soms maagklachten geven en in combinatie met andere medicijnen ongewenste neveneffecten veroorzaken. Uw apotheek kan controleren of de NSAID samengaat met uw andere medicijnen.

6 Producten
Terug naar boven

Pijnstillers bij migraine

Migraine is een ernstige chronische hersenziekte waar ongeveer 3 miljoen in Nederland mensen aan lijden. Bij migraine treden er aanvallen op van hele erge, vaak bonzende hoofdpijn. Wat precies de oorzaak is van migraine is niet bekend, maar aanleg speelt zeker een rol. Een arts zal in eerste instantie kjken of algemene pijnstillers kunnen helpen voordat er speciale migrainemedicatie (triptanen) wordt voorgeschreven. Paracetamol is hiervoor een veilige en goede pijnstiller. Andere algemene pijnstillers zijn wat we noemen NSAID’s zoals ibuprofen (ook verkrijgbaar als Advil® of Nurofen®) en naproxen (ook verkrijgbaar als Aleve®). Het nadeel van NSAID’s is dat ze meer bijwerkingen kunnen hebben en niet voor iedereen geschikt zijn. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen