Excedrin Migraine Pijnstiller

Excedrin is een pijnstiller speciaal ontwikkeld voor mensen met migraine.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Excedrin Migraine Pijnstiller

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Excedrin is een pijnstiller speciaal ontwikkeld voor mensen met migraine. Deze pijnstillers bij migraine hebben een unieke samenstelling. Ze combineren het effect van twee pijnstillers – acetylsalicylzuur en paracetamol – met cafeïne. Op die manier verlicht Excedrin de belangrijkste symptomen van migraine, te weten; hoofdpijn, misselijkheid en gevoeligheid voor licht en geluid. De cafeïne vergroot het effect van de andere werkzame stoffen.

Te gebruiken bij

  • Migraineaanvallen met of zonder aura
  • Hoofdpijn

Dosering

Als u last heeft van migraine, of de auraverschijnselen waarneemt, neemt u twee tabletten. Dit kunt u het beste onmiddellijk na het verschijnen van de eerste migraine-symptomen doen. Als het nodig is en de migraine voortduurt, neemt u Excedrin nog een keer. U mag de dosering herhalen na circa 4 tot 6 uur, maar neem niet meer dan 6 tabletten per dag. Gebruik Excedrin niet langer dan 3 dagen aaneen, als u de huisarts niet hebt geraadpleegd.

Bijwerkingen

Zoals alle geneesmiddelen kan Excedrin bijwerkingen veroorzaken, hoewel niet iedereen deze bijwerkingen krijgt. Voor bijwerkingen, zie bijsluiter.

Interacties

Excedrin heeft onder andere interacties met NSAID's, corticosteroïden, orale anticoagulantia (bloedverdunners), SSRI's en bloeddrukverlagers. Voor de volledige lijst met interacties, zie bijsluiter

Zwangerschap / Borstvoeding

Bent u zwanger, denkt u zwanger te zijn, wilt u zwanger worden of geeft u borstvoeding? Neem dan contact op met uw arts of apotheker voordat u dit geneesmiddel gebruikt.

Contra-indicaties

Gebruik dit middel niet:

  • bij kinderen jonger dan 2 jaar (voor zowel inwrijf- als indampmiddel)

Samenstelling

Per tablet: 250 mg acetylsalicylzuur, 250 mg paracetamol en 65 mg cafeïne. Ingrediënten: acetylsalicylzuur, paracetamol, cafeïne, hydroxipropylcellulose, microkristallijne cellulose (E460), stearinezuur, hypromellose (E464), titaandioxide (E171), propyleenglycol, benzoëzuur (E210), carnaubawas (E903).

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Meer informatie

Zie bijsluiter voor verdere informatie over dit middel.

Raadpleeg uw huisarts bij regelmatig terugkerende migraineaanvallen.

Merk

Excedrin

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen