Saridon Tablet

Saridon tablet werkt pijnstillend en koortsverlagend.

 3,55
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Saridon Tablet

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Bij koorts en pijn bij griep en verkoudheid, hoofdpijn, kiespijn, zenuwpijn, spit, spierpijn, menstruatiepijn en koorts en pijn na vaccinatie.

Te gebruiken bij

  • Pijn
  • Koorts

Dosering

Volwassenen:

  • 1-2 tabletten per keer, maximaal 6 tabletten per 24 uur. 

Tussen twee innamen moet minstens 4 uur liggen. Niet geschikt voor kinderen.

Bijwerkingen

Overgevoeligheid voor bepaalde stoffen (allergische reacties) zoals huiduitslag, jeukende, rode plekken op de huid (galbulten) en koorts zijn beschreven. Voor overige bijwerkingen, zie bijsluiter.

Interacties

Zoals ook voor andere paracetamolbevattende pijnstillers kan de uitscheiding van chlooramfenicol (= antibioticum) vertraagd worden en kan een bepaalde bijwerking van zidovudine (=antie AIDSmiddel) op het bloed versterkt worden.                                   & Bij gelijktijdig gebruik van bepaalde middelen tegen epilepsie (barbituraten) kan een overdosering ernstiger verlopen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Bij zwangerschap mag Saridon uitsluitend op doktersadvies worden gebruikt. Bij borstvoeding is het raadzaam Saridon niet te gebruiken.

Alcoholgebruik bezwaarlijk

Bij gelijktijdig gebruik van alcohol en paracetamolbevattende pijnstillers zoals Saridon moet u extra voorzichtig zijn. Bij chronische alcoholgebruik kan een overdosering ernstige verlopen mag de dagdosis van 2 gram paracetamol niet worden overschreden.

Samenstelling

Bevat 250 mg paracetamol, 150 mg propyfenazon en 50 mg coffeïne per tablet.

Inhoud

20 tabletten

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Meer informatie

Wees extra voorzichtig met Saridon:

  • wanneer u lijdt aan lever- of nierstoornissen
  • wanneer u een gestoorde bloedaanmaak heeft
  • wanneer na gebruik keelpijn e/of koorts of aandoeningen aan mond- en keelslijmvlies optreden; het gebruik van Saridon dient dan gestaakt te worden

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen