Milbemax Ontwormingsmiddel Kat

Milbemax Ontwormingsmiddel Kat is een orale tablet met een breed spectrum werking tegen parasitaire wormen bij volwassen katten.

Milbemax Ontwormingsmiddel Kat

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Milbemax Ontwormingsmiddel Kat is een orale tablet met een breed spectrum werking tegen parasitaire wormen voor de behandeling van gemengde infecties met rondwormen, haakwormen en lintwormen, en voor de preventie van hartwormziekte bij katten.

Productvoordelen

  • Milbemax is een kleine tablet die zeer goed geaccepteerd wordt. Vanwege het gebruiksgemak is de tablet onderscheiden met een Feline Advisory Bureau Easy to Give Award. 84% van de katten kan behandeld worden met één smakelijke, filmomhulde Milbemax tablet met rundsmaak.
  • Milbemax is een uiterst doeltreffende behandeling. Met een snelle en rechtstreekse werking in het maag-darmkanaal. Milbemax zorgt voor een effectieve verwijdering van de wormlast bij besmette katten. Het is effectief tegen onvolwassen en volwassen lintwormen en rondwormen.
  • Milbemax is een precieze behandeling. Omdat Milbemax een orale behandeling is, komt de juiste dosis direct in het darmkanaal terecht. Dit maakt het voor eigenaren en huisdieren een doeltreffend middel zonder knoeien.
  • Milbemax heeft een goed veiligheidsprofiel. Milbemax is geschikt voor drachtige en zogende katten. Het is niet nodig om uw kat tijdens en na de behandeling af te zonderen van andere huisdieren en u kunt er gerust op zijn dat contact met uzelf en uw gezin na een behandeling met Milbemax veilig is.

Dosering

Volwassen katten van 2-4 kg:

  • 1/2 tablet

Volwassen katten van 4-8 kg:

  • 1 tablet

Gebruiksadvies

Bied uw kat het tabletje voor het eten aan. Mocht uw kat het tabletje weigeren, dan kunt u het altijd nog in het (natte of droge) voer verstoppen.

Samenstelling

à én tablet bevat 16 mg milbemycine oxime en 40 mg praziquantel.

Inhoud

2x2 of 2x10 tabletten

Verpakkingsvorm

Doordrukstrip

Meer informatie

Dit product is verkrijgbaar per 2x2 en 2x10 tabletten. Deskundigen bevelen ontwormen van de kat minstens 4 keer per jaar aan.

Merk

Milbemax

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen