Minami VeganDHA

Minami VeganDHA 100% plantaardige omega 3-vetzuren op basis van algenolie.

 33,95
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Minami VeganDHA

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De DHA in VeganDHA wordt gewonnen uit de microalg Schizochytrium sp. en wordt aangeboden in een vegetarische softgelcapsule. Per dagdosering van 1 capsule levert dit 210 mg omega 3-vetzuren op waarvan 200 mg DHA. Bovendien is er 0,75 mg astaxanthine toegevoegd.

VeganDHA levert een substantiële bijdrage aan uw dagelijkse DHA consumptie. DHA is helpt het gezichtsvermogen normaal te houden en is goed voor de hersenfunctie bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Een dagelijkse inname van minimaal 250 mg EPA/DHA draagt ook bij tot de normale werking van het hart.

Gebruik van 200 mg DHA per dag door zwangere vrouwen of moeders die borstvoeding geven, speelt een rol in het functioneren van de hersenen bij de foetus of zuigeling. Dit gunstige effect wordt verkregen wanneer deze extra DHA-portie geconsumeerd wordt bovenop de dagelijks aanbevolen 250 mg EPA/DHA voor volwassenen.  

Productvoordelen

  • Kleine, makkelijk in te nemen softgelcapsules.
  • Dit product is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Gebruiksadvies

Als voedingssupplement voor volwassenen. Een softgel per dag, liefst bij een maaltijd, of zoals geadviseerd.

Samenstelling

Per softgel

Omega 3-vetzuren   210 mg
        DHA (uit algenolie van Schizochytrium sp.)   200 mg
Omega 6-vetzuren     68 mg
        DPA     68 mg
Astaxanthine (uit Haematococcus pluvialis)  0,75 mg

Hulpstoffen
AardappelzetmeelglycerolsorbitolEuchema zeewiermono- en diglyceriden van vetzurenmiddellange keten triglyceridencarnaubawas, natuurlijk sinaasappelaroma,sojalecithineMiradoxan. 

Bevat

Soja

Bevat geen

Gluten, lactose, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.

Inhoud

60 capsules

Meer informatie

Minami
Bij het unieke CO2-extractieproces wordt 400% minder hitte gebruikt dan bij andere merken. Door natuurlijke CO2 te gebruiken in plaats van chemische oplosmiddelen, wordt dit product beschermd tegen oxidatie en is er geen kans op chemische restanten. Op deze manier kunnen er bovendien heel hoog gedoseerde oliën worden vervaardigd. Dit betekent dat u minder vulstoffen binnenkrijgt. En juist méér omega 3-vetzuren, met minder capsules per dag.

Merk

Minami

Hoe te bewaren

Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen