The Missing Link Plus Paarden

Voedingssupplement voor paarden aangevuld met glucosamine.

 92,05
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

The Missing Link Plus Paarden

Lees voor gebruik de bijsluiter

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

The Missing Link Plus met glucosamine bevat de beste en zuiverste vorm van glucosamine hydrochloride. Glucosamine is een bestanddeel van de synoviale vloeistof, de smeerolie" van onze gewrichten. Het voorkomt de afbraak van kraakbeen en zorgt dat het weer wordt opgebouwd. Ook is glucosamine nodig voor de aanmaak van chondroitinesulfaat, een ander belangrijk bestanddeel van kraakbeen.

Gebruiksadvies

Na opening in de koelkast bewaren.

Samenstelling

Ongebroken lijnzaad, glucosamine hydrochloride, melassestroop, rijstekiemen, gedroogd gist, gedroogde alfalfa, gedroogde wortelen, hele zonnebloempitten, gedroogde appel, gerstekiemen, gedroogde kelp, lecithine, knoflook en yucca Schidigera extract.

Inhoud

2270 gram

Verpakkingsvorm

Vaccuumverpakking

Merk

The Missing Link

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen