Mobilat Hydrofiele Creme

Mobilat is een via de huid (cutaan) toegepast hulpmiddel bij pijnlijke aandoeningen van het skelet, de spieren, gewrichtsbanden en gewrichten.

* Verplichte velden

Vanaf  0,00
Aantal:

Mobilat Hydrofiele Creme

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Geneesmiddelen mogen helaas niet geretourneerd worden.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Mobilat is een via de huid (cutaan) toegepast hulpmiddel bij pijnlijke aandoeningen van het skelet, de spieren, gewrichtsbanden en gewrichten. Mobilat wordt gebruikt als hulpmiddel bij de behandeling van (sport)blessures en letsels door ongevallen, zoals kneuzingen en verstuikingen.

Te gebruiken bij

  • Sportblessures
  • Kneuzingen
  • Verstuikingen

Dosering

Knijp één- tot driemaal daags 5 cm tot 15 cm crème uit de tube en breng dit aan op en rond het aangedane gebied, afhankelijk van de grootte van het letsel.

Gebruiksadvies

Masseer de creme licht in. De creme kan ook onder verband worden toegepast.

Bijwerkingen

In zeldzame gevallen kan zich overgevoeligheid voordoen in de vorm van irritatie of roodheid van de huid. De behandeling moet dan worden stopgezet, waarna de verschijnselen meestal snel verdwijnen.

Zwangerschap / Borstvoeding

Als u zwanger bent of borstvoeding geeft en Mobilat volgens het voorschrift gebruikt, kan dit voor zover bekend zonder gevaar voor de vrucht of de zuigeling, mits u het niet toepast op grote huidoppervlakken.

Samenstelling

Mucopolysaccharidepolysulfaat, salicylzuurthymol, glycerol, stearinezuur, wolvetalcoholenzalf, myristylalcohol, emulsifiërende cetostearylalcohol, monoethanolamine, isopropylalcohol en gezuiverd water.

Inhoud

50 / 100 gram

Verpakkingsvorm

Tube

Meer informatie

Wanneer mag u dit middel niet gebruiken?  

  • U bent allergisch of overgevoelig voor één van de stoffen die in dit geneesmiddel zitten.

Wanneer moet u extra voorzichtig zijn met dit middel?

  • Niet toepassen op beschadigde huidgedeelten (in wonden of zweren).
  • Niet langdurig gebruiken. De behandeling hoeft in de regel niet langer dan enkele dagen tot een week te worden voortgezet. Gebruik nooit geneesmiddelen langer dan 14 dagen zonder overleg met uw arts. 
  • Niet gebruiken op grote huidoppervlakken. 
  • Niet onder afsluitend verband toepassen bij zuigelingen en kleuters. 
  • Niet gebruiken als u een nieraandoening heeft.

 

Mobilat Hydrofiele Creme is verkrijgbaar per 50 en 100 gram.

Merk

Mobilat

Hoe te bewaren

Bewaren beneden 25 °C. Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen