Baby

Alleen het beste is goed genoeg

Voor de verzorging van een baby komt heel wat kijken. Leef.nl heeft alles wat nodig is om uw baby optimaal te kunnen verzorgen.

128 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De zorg voor een baby

Een baby is kwetsbaar en verdient de allerbeste zorg. De luiers moeten worden verschoont een baby moet in bad. Soms kunnen baby's last krijgen van kleine kwaaltjes zoals luieruitslag, pijn bij doorkomende tandjes, darmkrampjes en verkoudheid. We hebben het dan nog niet gehad over de voeding van uw kindje. Spenen en flesvoeding bijvoorbeeld. Daarnaast heeft de huid van de baby altijd goede zorg nodig, want een babyhuidje is kwetsbaar. Bij Leef.nl vindt u alleen de beste producten voor de verzorging van uw baby.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.



Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen