Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Difrax (1)
  2. Douce Nature (2)
  3. Natracare (1)

Babydoekjes en slabbers

Voor kleine knoeiers en tere babybillen

Baby's leren eten door ermee te spelen. Dat levert meestal een forse knoeiboel op. Leef.nl heeft handige doekjes en slabbers zodat ze lekker hun gang kunnen gaan. De doekjes die wij geselecteerd hebben zijn speciaal voor de gevoelige huid. Ook voor de tere babybillen zijn ze heel geschikt. Niks minder dan het beste voor uw kindje.

4 Producten
Terug naar boven

Voor de eerste hapjes

Als een kindje ouder wordt gaat het vaste voeding eten. Slabbers laten uw kindje met eten knoeien zonder dat de kleertjes vies worden. Voor de grote knoeikonten zijn er slabbers met een opvangzakje. Om na het eten het gezicht en de handen schoon te maken zijn er babydoekjes. Laat u baby lekker knoeien, daarmee leert hij te eten. Babydoekjes reinigen vieze kinderhandjes en -gezichtjes op milde wijze, want met de tere babyhuid moet zacht worden omgegaan. Ook zijn er speciale billendoekjes; voor schone billetjes. Kijk op Leef.nl voor nog meer babyverzorgingsproducten. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen