Babyfoons

De baby horen en zien

Een babyfoon is onmisbaar wanneer u in een andere kamer bent dan de baby. U hoort uw baby niet alleen, maar er zijn ook beeldtelefoons zodat u uw baby kunt zien. Zo kunt u optimaal op uw kindje letten.

Er zijn geen producten gevonden.

Babyfoons

Om altijd op uw baby te kunnen letten, ook als u even in een andere kamer bent, zijn er babyfoons. Zorg voor een goede en betrouwbare babyfoon, zodat u er zeker van bent dat u het hoort als uw baby huilt. Dankzij de nieuwste technologie zijn er ook beeldbabyfoons, waarmee u uw baby niet alleen kunt horen, maar ook kunt zien. Daarnaast zijn er babyfoons die de luchtvochtigheid en temperatuur in de babykamer kunnen meten. Zo kunt u zich er op elk moment van verzekeren dat alles goed gaat met uw baby.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen