Babykwaaltjes

Verzorging van kleine kwaaltjes

Kleine kwaaltjes, zoals doorkomende tandjes en verkoudheid zijn vervelend, maar gelukkig hoeft u zich er meestal geen zorgen over te maken. Iedere baby heeft er wel eens last van en ze zijn makkelijk te verzachten of te verhelpen door het gebruik van de juiste producten.

59 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De meest voorkomende babykwaaltjes

Baby's kunnen soms last hebben van babykwaaltjes. Ouders vinden dit vaak heel zielig voor hun kindje. Een baby kan flink gaan huilen vanwege doorkomende tandjes, darmkrampjes of een verkoudheid. De meeste kwaaltjes zijn gelukkig onschuldig en met de juiste zorg is uw kindje er zo weer bovenop. Bijvoorbeeld luieruitslag. Bijna alle kinderen krijgen daar wel eens last van. Pas als kinderen ongeveer vier zijn is de huidlaag volledig volgroeid en heeft het kind er meestal geen last meer van. Gelukkig zijn er goede producten die helpen bij luieruitslag. De nog tere babyhuid heeft helaas niet alleen luieruitslag tot gevolg. Omdat het huidje nog volop in ontwikkeling is, droogt de huid sneller uit en is deze vatbaarder voor irritatie en infecties. Het is daarom van groot belang om het huidje van uw baby extra aandacht te geven. Kies hiervoor de juiste producten.

 Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen