Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Malteser (2)

Hand- en voetverzorging

Van baby's

Baby's krabben snel hun gezichtje open, daarom is het belangrijk de nageltjes kort te houden. Doe altijd heel voorzichtig want de nageltjes van baby's zijn heel zacht en scheuren snel door.

2 Producten
Terug naar boven

Verzorging van baby's nageltjes

Om te zorgen dat baby's hun gezichtje niet open krabben is het belangrijk de nageltjes kort te houden. Om de kleine nageltjes voorzichtig te knippen zijn er speciale schaartjes, nagelknippers en nagelvijlen voor baby's. Ook zijn er extra milde producten om de handjes en voetjes schoon te houden en te verzorgen. Het is wel belangrijk wel voorzichtig te zijn wanneer u de nageltjes van de baby knipt. Ze zijn nog zeer zacht en scheuren daarom gemakkelijk door. Leef.nl heeft mooie schaartjes en ook handige doekjes om de handjes schoon te houden. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen