Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Dentinox (1)
  2. GUM (1)
  3. TePe (2)
Hoofdbestanddeel
  1. Lidocaïne (1)

Mondverzorging

De eerste tandjes

Zodra het eerste tandje zichtbaar is, begint het tandenpoetsen. Gebruik hier een speciaal zacht borsteltje voor. Voor de doorkomende tandjes zijn er speciale verzachtende producten en bijtringen verkrijgbaar.

5 Producten
Terug naar boven

Mondverzorging bij baby's

Een baby verdient de beste zorg en de mond mag daarbij niet worden vergeten. De eerste doorkomende tandjes zijn voor een baby vaak een ingrijpende gebeurtenis. Dit kan pijn veroorzaken en zorgen voor vervelende bijkomen kwaaltjes, zoals kwijlen, koorts, oorpijn, rode billetjes en diarree. De baby wordt huilerig en onrustig, dit kan gezien worden als een van de symptomen van doorkomende tandjes. Een bijtring die gekoelt is biedt verlichting en helpt bij het doorkomen. Als de tandjes er eenmaal zijn is een goede reiniging en verzorging van de tandjes belangrijk. Bij Leef.nl vindt u alles voor de mondverzorging van uw baby.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen