Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Difrax (2)

Servies en bestek

Voor het eerste hapje

Vanaf ongeveer vier maanden krijgt de baby het eerste vaste voedsel. Gebruik hiervoor speciaal bestek, niet alleen prettiger voor het babymondje maar ook leuk voor de baby.

3 Producten
Terug naar boven

Baby servies en bestek

Na ongeveer vier tot zes maanden is een baby toe aan vaste voeding. Meestal een fruithapje of pap. Servies en bestek voor baby's is speciaal gemaakt voor kleine kindermondjes en wanneer ze zelf gaan eten voor kleine kinderhandjes. Zelfstandig eten moet geleerd worden. Kinderen leren voornamelijk hoe ze een lepel beet moeten houden en het eten in hun mond te doen door imitatie. Meestal spelen kinderen met hun eten, dat heel belangrijk om te leren eten. Servies met leuke plaatjes of geluiden maken het leren eten voor een kind een stuk leuker. Hap, slik, weg!

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen