Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Difrax (1)

Speelgoed

Voor baby's

Een baby leert door te spelen. Geef de baby daarom leuk, veilig en leerzaam speelgoed. U vindt hier de liefste knuffels en de leukste rammelaars en boekjes.

1 product
Terug naar boven

Baby's eerste speeltjes

Baby's eerste speeltjes zijn altijd bijzonder. Geen baby kan zonder boekjes, knuffels en rammelaars. Boekjes zijn plezier voor twee, want wat is er nu leuker dan voorlezen aan uw kindje? Babyspeelgoed zoals knuffels zijn fijne speelmaatjes voor baby's, maar kunnen ook troosten. Soms worden knuffels zelfs vrienden voor het leven. Rammelaars kunnen zorgen voor heel veel plezier, maar helpen ook als bijtring tijdens pijn bij doorkomende tandjes. En het mooiste is dat speeltjes niet alleen heel leuk zijn voor een baby, maar vooral erg leerzaam. Het leukste speelgoed voor uw baby vindt u bij Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen