Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Avent (1)
 2. Difrax (44)
 3. Jippie\'s (1)
 4. Medela (13)
 5. Nuby (4)
 6. Philips (7)

Spenen en flessen

De beste producten voor uw baby

Hier vindt u de beste spenen, fopspenen en flesjes voor uw baby. Ook allerlei accessoires zoals flessenwarmers en flesjes om moedermelk te bewaren. Maar hier uw keuze.

84 Producten


 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Het beste voor uw baby

Als een baby toe is aan flesvoeding is er een goede babyfles nodig en daarbij een fijne flesspeen. Naarmate een baby ouder wordt is het belangrijk om de fles en flesspeen daarop af te stemmen. Voor baby's met een grote zuigbehoefte zijn er ook allerlei leuke fopspenen te vinden in ons assortiment. Wilt u borstvoeding en flesvoeding combineren, dan kunt u een speciale speen gebruiken die lijkt op een tepel zodat de overgang voor het kind niet zo groot is. Kies in ieder geval altijd het beste voor uw kindje.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen