Thermometers

Onmisbaar in ieder gezin

Een pasgeboren baby kan zijn lichaamstemperatuur nog niet goed regelen, een thermometer is daarom onmisbaar. Ook wanneer de baby groter is gebruikt u de thermometer regelmatig om te kijken of de baby koorts heeft. Thermometers zijn er in veel handige toepassingen, zoals een voorhoofdsthermometer.

Er zijn geen producten gevonden.

Thermometers

Als een baby warm aanvoelt, kan het zijn dat hij koorts heeft. Bij een lichaamstemperatuur van 38 graden Celsius of meer spreken we van koorts. Wanneer er een vermoeden is dat uw baby koorts heeft, meet dan altijd de lichaamstemperatuur op. De meest betrouwbare manier is om de temperatuur via de anus op te meten. Er zijn ook andere babythermometers zoals een oorthermometer of een speenthermometer. Bij deze thermometers duurt het vaak iets langer voor u een betrouwbare meting heeft. Nieuws is de voorhoofdsthermometer. Zorg in ieder geval dat u altijd een thermometer bij de hand heeft. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen