Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Balneum (3)
  2. Burts Bees (1)
  3. Kamillosan (1)
  4. Naif (2)
  5. Peauline (2)

Voor in bad

Badproducten voor baby's

Een baby in bad is natuurlijk echt een feestje. Gebruik zachte producten die het babyhuidje niet uitdrogen of irriteren.

9 ProductenBadproducten voor baby's

Een baby in bad doen kan echt genieten zijn, maar soms kan een baby het ook helemaal niet leuk vinden. Meestal gaat een baby het badderen steeds leuker vinden en wordt er al snel gespetterd. Om het badderen zo fijn mogelijk te maken zijn er allerlei badproducten voor baby's. Bij Leef.nl vindt u onder andere badschuim, badolie en shampoo voor baby's. Zo wordt je baby niet alleen schoon, hij gaat ook nog eens heerlijk ruiken. Voeg voor baby's met een droge huid wat babyolie toe aan het water. Pas wel op dat de baby hierdoor niet glibberig wordt zodat hij uit uw handen kan vallen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen