Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. La Roche-Posay (1)
  2. Ladival (2)
  3. Lovea (1)
  4. Vision (1)

Zonnebescherming

Voor baby's

Voor baby's tot 6 maanden is zonlicht ongezond. Hou ze dus goed uit de zon. Oudere baby's moeten altijd met een hoge beschermingsfactor worden ingesmeerd, minimaal factor 30.

5 Producten
Terug naar boven

Zonbescherming voor baby's

Een babyhuidje is erg gevoelig en blootstelling aan de (felle) zon kan beter worden gemeden. Daarnaast kunnen kleine kinderen snel oververhit en uitgedroogd raken. Voor baby's tot 6 maanden is zonlicht ongezond, laat hen dus nooit in de zon spelen. Als een baby 6 maanden is dan is goede zonbescherming nog steeds zeer belangrijk. Ook een babyzonnebril is dan aan te raden, omdat deze de ogen beschermt tegen de schadelijke UV stralen. Kies altijd een product dat speciaal voor baby's is ontwikkeld, smeer regelmatig in en gebruik een hoge beschermingsfactor. Minimaal factor 30. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen