Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
 1. Bepanthen (1)
 2. Daro (1)
 3. Dermel (1)
 4. Dr. E.J. Swaab (2)
 5. Fagron (2)
 6. Naif (1)
 7. Sudocrem (1)
Hoofdbestanddeel
 1. Zinkoxide (4)

Billen & Luieruitslag

Beschermen en verzorgen

De huid van een baby is nog niet volgroeid, daarom kunnen de billen die voortdurend in aanraking komen met urine en ontlasting flink geïrriteerd raken. Voorkom luieruitslag met de volgende tips:

 • Houdt de babyhuid zo droog mogelijk. Controleer de luier regelmatig en verschoon uw baby zodra de luier nat of vies is.
 • Gebruik luiers die ademen, dit helpt luieruitslag voorkomen die passen bij de leeftijd van uw baby.
 • Kies, met name bij hele jonge baby’s, bij voorkeur billendoekjes voor de gevoelige huid.

 

Hier vindt u onze eerste keuze producten om luieruitslag te verzorgen en voorkomen.

9 ProductenGeirriteerde babybillen

Bij baby's is het belangrijk om hun gevoelige huid zo goed mogelijk te beschermen. Elke keer dat de baby's huid in aanraking komt met ontlasting en urine kan dit de huid irriteren. Billendoekjes zijn er om de billetjes van uw baby schoon te maken en te verzorgen. Daarnaast zijn er allerlei zalfjes die luieruitslag en luiereczeem kunnen voorkomen en behandelen. Het best kunt u de babyhuid dagelijks beschermen om rode billetjes te voorkomen. Een goede tips is om droge en schrale plekken te behandelen met een vette babycrème. Babybodylotion kan gebruikt worden voor de rest van het huidje. Bij Leef.nl zijn er verschillende crèmes en bodylotions beschikbaar die speciaal zijn ontwikkeld voor de babyhuid.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen