Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Dentinox (1)
Hoofdbestanddeel
  1. Lidocaïne (1)

Doorkomende tandjes

Een pijnlijk proces

Het doorkomen van tandjes bij een baby is een natuurlijk proces, maar soms ook erg pijnlijk. Er zijn een aantal producten om de pijn bij uw baby te verzachten. Een koude bijtring verzacht de pijnlijke plekken. Ook zijn er speciale producten voor doorkomende tandjes verkrijgbaar. Dentinox bijvoorbeeld dat de pijnlijke plekjes verdoofd.

1 product
Terug naar boven

Doorkomende tandjes

De eerste doorkomende tandjes zijn voor een baby vaak een ingrijpende gebeurtenis. Dit kan pijn veroorzaken en zorgen voor vervelende bijkomen kwaaltjes, zoals kwijlen, koorts, oorpijn, rode billetjes en diarree. De baby wordt huilerig en onrustig, dit kan gezien worden als een van de symptomen van doorkomende tandjes. Bij Leef.nl vindt u producten die de pijn kunnen verminderen en het doorkomen van de eerste tandjes zo prettig mogelijk kunnen maken voor uw baby. Onmisbaar is bijvoorbeeld de bijtring. Hij is verkrijgbaar in veel verschillende leuke vormen. Vooral de bijtring die goed koud te maken is in de koelkast, geeft uw baby verlichting bij de pijn. Ook zijn er pijnverlichtende gels die op de pijnlijke plek kan worden gesmeerd. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen