Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Daro (1)
  2. Luuf (1)
  3. Otrivin (3)
Hoofdbestanddeel
  1. Zoutoplossing (2)
  2. Lees de bijsluiter voor de exacte samenstelling (1)

Verkoudheid & Snotneus

Een verstopt neusje ademt zo lastig en is vervelend bij het eten. U kunt het ingedikte slijm verdunnen en de neus reinigen met zoutoplossing. Het slijm kunt u ook zachtjes uit de neus verwijderen met een neusjesreiniger.  Luuf voor baby's mag gebruikt worden vanaf 6 maanden en werkt na inhaleren door de neus.

5 Producten
Terug naar boven

Verkoudheid bij baby's

Bij de eerste verkoudheid van uw baby, kunt u flink bezorgt zijn. Gelukkig is een verkoudheid niet ernstig, maar wel erg vervelend. Het is ook niet te voorkomen, zodra de baby naar de opvang gaat of in contact komt met iemand die verkouden is, loopt u de kans dat ze heel regelmatig verkouden zijn. U kunt uw kindje helpen om er zo min mogelijk last van te hebben. Door een snotneus kan ademen lastig worden, een neusjesreiniger of neusdruppels kunnen het neusje dan weer schoon maken. Door uw kindje flink te vertroetelen is hij er vast zo weer bovenop.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen