Eerste hapje

Vaste voeding voor baby's

De eerste keer dat uw baby vaste voeding krijgt is een bijzonder moment. Meestal is het erg wennen voor de baby. Meng daarom pap met moedermelk of flesvoeding zodat het een vertrouwde smaak heeft voor uw baby.

Er zijn geen producten gevonden.

Baby's eerste hapje

Baby's eerste hapje is een bijzonder moment, een echte mijlpaal. Vanaf ongeveer 4 tot 6 maanden is een baby toe aan vaste voeding naast borstvoeding of flesvoeding. Vaste voeding is voor een erg baby wennen en dat gaat stapje voor stapje in ongeveer een half jaar. Ideaal als eerste hapje is bijvoorbeeld een papje gemengd met moedermelk of flesvoeding, want dat heeft een vertrouwde smaak voor uw baby. Laat baby ook gerust knoeien met het eten, daar leert hij het beste van eten. De meeste kinderen waarderen een nieuwe smaak soms pas na tien keer proeven. Geef daarom een paar dagen achter elkaar dezelfde groente of hetzelfde fruit.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen