Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Friso (1)
  2. Hero Baby (2)
  3. Nannycare (1)
  4. Nutricia (6)

Flesvoeding

Flesvoeding voor kindjes van alle leeftijden. Ook speciaal voor prematuren. Er zijn verschillende soorten; op basis van koemelk, geitenmelk of sojamelk, speciaal voor spugende kindjes (met toegevoegd Johannesbroodpitmeel), kindjes met krampjes of kindjes met reflux. Ook hebben wij hypo-allergene en zelfs biologische voeding.

10 Producten


  1. 1
  2. 2


Terug naar boven
  1. 1
  2. 2

Flesvoeding voor de baby

 

De beste babyvoeding is borstvoeding, maar er komt een moment dat er wordt overgestapt op flesvoeding of een combinatie van beide. Ook kunnen er redenen zijn waardoor de moeder geen borstvoeding kan geven. Het is belangrijk om een goede flesvoeding te kiezen waar alles in zit wat uw kindje nodig heeft. Bij Leef.nl vindt u flesvoeding van de beste merken die volwaardige voeding zijn voor uw baby.

Het beste voor de baby

U wilt natuurlijk het beste voor uw baby, net zo goed als borstvoeding. Misschien wilt u ook een poosje flesvoeding en borstvoeding combineren. Misschien door u werk of wilt u dat u partner de baby ook eens kan voeden. Hou daar van te voren wel rekening mee zodat u voldoende borstvoeding heeft om beide te combineren.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen