NannyCare Geitenmelkvoeding

Nannycare biedt een uitstekend alternatief voor koemelk bij kinderen (en volwassenen) die geen koemelk verdragen of het gewoon niet goed doen op koemelk. Geschikt voor kinderen van 6-12 maanden.NannyCare Geitenmelkvoeding

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Nannycare is afkomstig uit Nieuw-Zeeland, waar geitenmelk volgens zeer hoge normen van kwaliteit en hygiëne wordt geproduceerd. Er worden geen groeibevorderende middelen aan de geiten gegeven. De geiten grazen in de nog nauwelijks door de milieuvervuiling aangetaste natuur. Het eiwit in geitenmelk verschilt van dat in koemelk. Bovendien zijn de eiwitten en vetten in geitenmelk lichter verteerbaar. Daardoor is Nannycare een goede optie voor kinderen die niet goed reageren op koemelk.

Nannycare geitenmelk dieetvoeding voor zuigelingen is in twee verschillende verpakkingsgroottes verkrijgbaar:

  • 400 gram: goed voor iets meer dan 3 liter voeding
  • 900 gram: goed voor meer dan 7 liter voeding

Productvoordelen

  • Lichter verteerbaar dan koemelk
  • Nutriënten worden beter opgenomen
  • Verrijkt met vitaminen en mineralen
  • Afkomstig van scharrelgeiten die grazen op de groene weiden van Nieuw-Zeeland
  • Smaakt lekker en romig

Gebruiksadvies

Meng Nannycare met afgekoeld gekookt water, 1 losjes afgestreken maatschep per 30 ml water. Gebruik voor een standaard voeding van ongeveer 200 ml, 180 ml water met 6 scheppen poeder.

Restjes voeding moeten na een uur weggegooid worden. Indien u voedingen vooraf bereidt, laat dan de maatbeker verder afkoelen onder stromend water, zet haar in de koelkast en gebruik haar binnen 24 uur. Verwarm voedingen niet in de magnetron.

Samenstelling

vaste gepasteuriseerde geitenmelkdeeltjes (46%), lactose (melksuiker), zonnebloemolie, canola-olie, natriumcitraat, kaliumcitraat, calciumhydroxide, ascorbinezuur, cholinechloride, zuurteregelaar: citroenzuur, taurine, ijzersulfaat, DL-alfa-tocoferylacetaat, zinksulfaat, retinylacetaat, niacinamide, cholecalciferol, cyanocobalamine, calcium-dpantothenaat, kopersulfaat, vitamine K1, thiaminehydrochloride, ribo!avine, pyridoxinehydrochloride, foliumzuur, mangaansulfaat, biotine, kaliumjodide, natriumseleniet.

Bevat

Lactose (melksuiker) en geitenmelkeiwit.

Bevat geen

koemelk, sucrose, glucose, gluten, soja.

Inhoud

400 of 900 gram

Meer informatie

Speciaal voor kinderen van 1-3 jaar is er NANNYcare Peuter Geitenmelk.

Merk

Nannycare

Hoe te bewaren

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen