Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Dagravit (2)
  2. Davitamon (2)
  3. Orthica (1)
  4. Service Apotheek (1)

Vitamine D

Extra vitamine voor baby's

De Gezondheidsraad adviseert kinderen vanaf 8 dagen na de geboorte tot 4 jaar oud 10 microgram extra vitamine D te geven. Voor baby's zijn er druppels om deze vitamines toe te dienen.

6 Producten
Terug naar boven

Aanvullende vitamine D

Baby’s en ook al wat oudere kinderen hebben extra vitamine D nodig. Dat komt omdat bij hen de opbouw van botten en tanden zeer snel plaats vindt. Vitamine D zorgt voor sterke botten en tandjes. Het advies van de Gezondheidsraad is, kinderen vanaf 8 dagen na de geboorte tot 4 jaar oud 10 microgram extra vitamine D te geven. Voor baby's zijn er vitamine D druppels om deze eenvoudig te kunnen toe dienen. Bij Leef.nl vindt u de beste merken vitamine D voor kinderen. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen