Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Dagravit (1)
  2. Davitamon (1)
  3. Orthica (1)

Vitamine K

Extra vitamine voor baby's

De Gezondheidsraad adviseert borstgevoede baby's de eerste 3 maanden vanaf dag 8 na de geboorte 150 microgram vitamine K te geven.

3 Producten
Terug naar boven

Vitamine K voor baby's

Het lichaam maakt in de darmen zelf vitamine K aan, maar bij zuigelingen gebeurt dit nog niet voldoende. Daarnaast voorziet moedermelk niet voldoende in de benodigde hoeveelheid vitamine K. Vitamine K draagt bij aan behoud van sterke botten en helpt bij de normale bloedstolling. De Gezondheidsraad adviseert borstgevoede baby's de eerste 3 maanden vanaf dag 8 na de geboorte 150 microgram vitamine K te geven. De vitamine is er in vloeibare vorm zodat u deze gemakkelijk aan de baby kunt geven. 

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen