Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Nutricia (2)

Voeding bij allergie

Baby's met een koemelkallergie krijgen óf speciale hypoallergene zuigelingenvoeding bij koemelkallergie óf borstvoeding waarbij de moeder een dieet volgt waardoor de borstvoeding geen koemelkeiwit bevat. Op Leef.nl vindt u speciale voeding voor zuigelingen met een allergische aanleg.

2 Producten
Terug naar boven

Baby's met een voedselallergie

Voor baby's met aandoeningen als koemelkallergie, is er speciale voeding verkrijgbaar. Zo wordt voorkomen dat uw kindje een (allergische) reactie krijgt. Op Leef.nl vindt u speciale voeding voor uw baby. 

Krampjes en huilen

Een huilende, duidelijk ontevreden baby, is vervelend voor iedere moeder. Darmkrampjes en veel huilen is wellicht een teken dat de baby een voedingsallergie heeft. Het is soms een hele zoektocht om uit te vinden waarom de baby na de voeding huilt. Vraag in ieder geval altijd om deskundige hulp.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen