Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Difrax (1)
  2. Medela (1)

Bewaren & Meenemen

Afgekolfde moedermelk kunt u bewaren voor een andere dag. Wanneer u het na het kolven meteen in de koelkast zet, blijft het vijf dagen goed. U kunt de afgekolfde melk ook invriezen. In de diepvries (-18 graden) blijft het tot een half jaar goed. Er zijn speciale moedermelkflesjes en -zakjes verkrijgbaar op Leef.nl om de melk in te bewaren. Hier vindt u tevens tassen om de melk mee te nemen.

2 Producten
Terug naar boven

Bewaren en meenemen van borstvoeding

Wanneer u de baby borstvoeding geeft is het soms nodig te kolven, bijvoorbeeld wanneer u weer gaat werken of een nachtje wilt doorslapen. In dat geval is het handig dat er speciale flesjes zijn waar u de moedermelk in kunt bewaren. Ook koeltasjes zijn handig wanneer u de melk meegeeft aan het kinderdagverblijf. In plaats van flesjes zijn er ook bewaarzakjes voor de moedermelk. Kijk op Leef.nl ook naar het assortiment borstkolven en verzorgingsproducten voor wanneer u borstvoeding geeft.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen