Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Medela (3)

Borstkolven

Tips om te kolven

Zoek een rustige plek, ga zitten, ontspan en leun iets voorover. Maak indien mogelijk contact met uw baby of kijk naar een foto van uw kindje. Leg een kwartiertje voor het kolven warme kompressen op de borsten, daardoor gaat de melk gemakkelijker stromen. Masseer uw borsten voor en tijdens het kolven. Voor al uw kolfbenodigdheden kunt u terecht op Leef.nl.

3 Producten
Terug naar boven

Borstkolven

Borstvoeding is de meest ideale babyvoeding die er is. Altijd de juiste temperatuur, samenstelling en altijd bij de hand. Natuurlijk wilt u zo lang mogelijk uw baby de borst geven. Dus wanneer u weer aan het werk gaat is kolven de beste oplossing. Iedere werkgever is verplicht een ruimte ter beschikking te stellen waar u als moeder ongestoord kunt kolven. Kies een goede borstkolf die makkelijk mee te neme is, weinig geluid maakt en waar u zich prettig bij voelt. Kijk op Leef.nl ook naar speciale meeneem flesjes en koeltasjes.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen