Difrax BtoB Kolf

Pomp voor het afkolven van moedermelk.

 189,00
Dit product kan op dit moment niet besteld worden.

Difrax BtoB Kolf

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Pomp voor het afkolven van moedermelk. U hebt tijdens het gebruik van de BtoB kolf beide handen vrij en kan naast het kolven andere dingen blijven doen. Daarnaast heeft de kolf acht verschillende zuigkracht niveaus die zelf in te stellen zijn. De pomp begint na het aanzetten direct met de toeschietreflexmodus. Na een periode van drie minuten gaat de pomp automatisch over op de kolfmodus. U kunt ook eerder overgaan op de kolfmodus.

Productvoordelen

  • Stil en discreet
  • Effectief
  • Handsfree
  • Werkt zowel op netstroom als op batterijen

Gebruiksadvies

Zie gebruiksaanwijzing.

Inhoud

1 exemplaar

Meer informatie

  • De schelp wordt onder de kleding gedragen en de kolf kan bijvoorbeeld op tafel gezet worden, u hebt uw beide handen vrij en niemand ziet dat u aan het kolven bent, hierdoor hebt u echt even een momentje voor uzelf.
  • Dit product wordt geleverd zonder fles

Merk

Difrax

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen