Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. A.Vogel (1)
  2. Bepanthen (1)
  3. Medela (4)
  4. Multi-Mam (1)
  5. Sudocrem (1)

Borstverzorging en -bescherming

Zoogkompressen, lekschalen en borstschelpen worden gebruikt om de melk op te vangen die nalekt uit de borsten. Leef.nl heeft een groot assortiment. Om de borsten te beschermen tijdens het voeden kunt u tepelbeschermers of tepelhoedjes gebruiken. 

Tips bij droge of beschadigde tepels

Breng wat gemodificeerde lanoline (bv. Medela PureLan) op de tepel en tepelhof aan. Of gebruik Hydrogel Pads, die zorgen ervoor dat uw huid sneller geneest.

10 Producten


  1. 1
  2. 2

Borstverzorging en bescherming

Borstvoeding is de meest ideale voeding voor een baby. Borstvoeding geven is ook heel leuk wanneer het goed gaat. Wanneer er problemen zijn, zoals tepelkloven dan is het wat minder prettig. Gelukkig zijn er voor de meeste klachten producten die helpen genezen en ook voorkomen. Leef.nl heeft een groot assortiment producten voor borstvoedende moeders. Zoals diverse soorten kompressen, tepelbeschermers, zalven en olie en borstvoedings bh's. Bekijk het uitgebreide aanbod op Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen