Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Kliniplast (1)

EHBO

Onmisbaar in ieder gezin

Een goede verbandtrommel is onmisbaar wanneer uw kinderen heeft. Zorg ook voor aanvullende producten zoals pijnstillers voor kinderen. Zo bent u altijd goed voorbereid bij kleine ongelukjes.

1 product
Terug naar boven

EHBO voor kinderen

Kinderen worden groot door vallen en opstaan. Dus een goede verbanddoos is onmisbaar in een gezin. Kinderen hebben wel vaak hele andere producten nodig dan volwassenen. Bijvoorbeeld bij pijn, kijk daarom goed of het product geschikt is voor kinderen. Ook zijn de producten voor kinderen zo gemaakt dat het leed weer snel voorbij is. Bijvoorbeeld door pleisters met leuke plaatjes. Pleister voor kinderen zijn huidvriendelijk en veilig voor kinderen. Het wondkussen beschermt het wondje en werkt schokdempend. Kinderpleisters zijn ideaal voor behandeling van de kleine alledaagse wondjes.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen