Kind

Alles voor de gezondheid van uw kind

Kinderen zijn kwetsbaar als het gaat om ziekten en kwaaltjes en natuurlijk krijgen ze de nodige ongelukjes. Zorg dat u altijd goed voorbereid bent zodat u optimaal voor uw kind kunt zorgen.

150 Producten


  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6

De gezondheid van uw kind

Kleine kinderen zijn kwetsbaar en krijgen tijdens het opgroeien last van (kinder)ziekten en kwaaltjes. Ook worden ze met vallen en opstaan groot, dus een ongelukje ligt altijd op de loer. Ze kunnen wel eens een verkoudheid oplopen of koorts krijgen en de gebruikelijke kinderziekten zoals waterpokken. Speciaal voor kinderen zijn er producten afgestemd op hun behoefte. Maar ook de dagelijkse verzorging zoals douchen, huidverzorging en mondverzorging is voor kinderen anders dan bij volwassenen. Bij Leef.nl vindt u alleen de beste producten voor de verzorging van uw kind.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen