Kinderziekten en kwaaltjes

Van bedplassen tot slaapklachten. Op Leef.nl vindt u advies van onze apothekers voor veel voorkomende kinderkwalen en kunt u meteen de bijbehorende producten bestellen. 

92 Producten


  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kinderziekten

Elk kind heeft wel eens last van ziekten of kwaaltjes. Een kind kan bijvoorbeeld last hebben van buikpijn, verkoudheid of huidbeschadigingen. Daarnaast zijn er lastige kwaaltjes zoals bedplassen en niet kunnen of willen slapen. Omdat kinderen andere zorg nodig hebben dan volwassenen zijn er voor speciale middelen te krijgen. Zo is het bij pijnstillers bijvoorbeeld erg belangrijk dat ze een lagere dosering binnenkrijgen dan volwassenen, gebruik daarom altijd medicijnen en middelen speciaal afgestemd op kinderen.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen