SAN Zoutoplossing Neusspray

SAN Zoutoplossing Neusspray voor reiniging van de neus, om vrijer te kunnen ademhalen.

 3,08
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

SAN Zoutoplossing Neusspray

Lees voor gebruik de bijsluiter

Dit product is een gezondheidsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

De zoutoplossing neusspray van Samenwerkende Apothekers is een neusspray die echt voor alle leeftijden geschikt is. De neusspray bevat een fysiologische zoutoplossing, die sterk lijkt op vloeistoffen die van nature in het lichaam voorkomen.

Te gebruiken bij

  • Verstopte neus

Dosering

Per keer 1 spray in elk neusgat. Maximaal 6 keer per 24 uur. Neem (of geef) nooit de maximale dagdosis neusspray in één keer, maar verspreid het toedienen zo gelijkmatig mogelijk over de 24 uur.

Gebruiksadvies

Maak eerst uw neus of die van uw kind zo goed mogelijk schoon, bijvoorbeeld door voorzichtig de neus (te laten) snuiten. Verwijder de doorzichtige beschermdop van het flacon. Houd uw hoofd of die van uw kind rechtop. Houd de flacon ook rechtop en spray eenmaal in elk neusgat (zie illustraties in de bijsluiter). Probeer contact met de ogen te vermijden. Na het gebruik het uiteinde schoonmaken met heet water, afdrogen met een schone tissue en het dopje terugplaatsen op de flacon. Om besmetting te voorkomen is het raadzaam de neusspray niet voor meerdere personen te gebruiken.

Contra-indicaties

Gebruik dit geneesmiddel niet:

  • bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen.

Samenstelling

Natriumchloride (8 mg/ml), water, dinatriumwaterstoffosfaat, natriumedetaat, natriumdiwaterstoffosfaat, benzalkoniumchloride.

Inhoud

15 milliliter

Merk

Samenwerkende Apothekers

Hoe te bewaren

Bewaar de neusspray in de originele verpakking donker, droog en tussen 15-25 graden Celsius. Buiten bereik van kinderen houden.
De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen