Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Difrax (1)

Speelgoed

Op Leef.nl vindt u zelfs wat speelgoed voor uw kindje waarmee u uw bestelling kunt aanvullen. Wanneer u nu besteld hebt u het morgen in huis!

3 Producten
Terug naar boven

Knuffels en boekjes voor kinderen

Kinderen leren door te spelen. Kinderen zijn gek op speelgoed, zo heeft bijna elk kind wel een aantal knuffels. Maar speelgoed kan ook leerzaam zijn. Met kinderboekjes kunnen kinderen uren plezier beleven, maar ook heel veel nieuwe dingen leren zoals woorden, voorwerpen en kleuren. U kunt al beginnen met voorlezen als de baby nog heel klein is. Ook knuffels vinden baby's al leuk om naar te kijken en te grijpen. Het leukste speelgoed voor uw kind vindt u bij Leef.nl.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen