Toilet

Handige en ook leuke hulpjes voor de zindelijkheidstraining van uw peuter vindt u op Leef.nl. Ook hebben wij een toiletafsluiter in ons assortiment. Hiermee voorkomt u dat uw peuter met zijn handjes in het toiletwater zit.

Er zijn geen producten gevonden.

Zindelijk worden

Het ene kind wordt heel erg gemakkelijk zindelijk, het andere plast nog regelmatig in zijn broek terwijl het al op school zit. Zindelijk worden is voor sommigen kinderen niet zo makkelijk. Vooral drukke kinderen die snel afgeleid zijn hebben last met zindelijk worden. Er zijn veel handige hulpjes die helpen bij het zindelijk worden, zoals een speciale po en brilverkleiner. Ook erg leuk is een urinoir van kleine jongetjes. Leer het kind dat het belangrijk is de plas niet te lang op te houden. Kijk op Leef.nl naar het assortiment hulpmiddelen bij het zindelijk worden.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen