Bad & Douche

De bodem van het bad of de douche is vaak glad door zeep en water. Met een leuke antislip badmat voorkomt u ongelukken. U vindt hier meer artikelen voor veiligheid in de badkamer.

Er zijn geen producten gevonden.

Veiligheid in de badkamer

De badkamer kan een gevaarlijke plek zijn voor uw kind. Blijf daarom altijd in de buurt als het in bad zit. Jonge kinderen kunnen al verdrinken in een klein beetje water. Zet uw kind pas in het bad nadat u het bad heeft gevuld en de temperatuur heeft gecontroleerd. Gebruik thermostaatkraan voor een veilige temperatuur. Gebruik antislipmatjes in de douche en in het bad. Gebruik geen glazen flessen met bijvoorbeeld badschuim of aftershave in de buurt van uw kind. Als ze breken kan uw kind de inhoud in de oogjes krijgen of het kind kan er van drinken. Ook een handig product is de badkraanbuffer.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen