Deur

Een vinger tussen de deur is heel pijnlijk en komt helaas bij kinderen vaak voor. Om te voorkomen dat een vinger tussen de deur wordt gestopt kunt u een deurstrip plaatsen. Met een deurklem zet u de deur klem zodat deze niet plotseling dicht kan slaan.

Er zijn geen producten gevonden.

Deurbescherming voor kinderen

Kinderen zijn nieuwsgierige wezentjes, dat betekent dat gevaarlijke dingen buiten het bereik van kinderhandjes gehouden moeten worden. Deurklemmen zijn hier heel handig voor. Om te voorkomen dat er een kindervingertje tussen de deur komt, zijn er speciale strips die dit akelige ongeluk kunnen voorkomen. Ook een deur klem zetten is een goed idee, vooral wanneer u de deur op een kier wilt laten. Kijk op Leef.nl naar het grote assortiment veiligheidsproducten voor kinderen en maak uw huis ook kidsproof.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen