Winkelen per

Selectie verfijnen

Merk
  1. Alpine (2)
  2. Jippie\'s (1)

Gehoor

Op Leef.nl vindt u ook oordoppen en gehoorbescherming speciaal voor kinderen. Daarnaast zijn er ook speciale vliegtuigdoppen voor kinderen die de luchtdruk reguleren tijdens het vliegen.

3 Producten
Terug naar boven

Gehoorbescherming bij kinderen

Wanneer u met het hele gezin een concert bezoekt, of een festival, dan wilt u het gehoor van uw kinderen niet beschadigen. Kleine kinderen hebben een uiterst gevoelig gehoor. Harde geluiden kunnen heel gemakkelijk leiden tot gehoorbeschadiging, die zich pas op latere leeftijd manifesteert. Gelukkig is hier wat aan te doen. Speciaal voor kinderen zijn er gehoorbeschermers die het geluid reduceren tot een minimum. Geschikt voor kinderen van 1 tot 16 jaar. Er zijn ook oordopjes voor kinderen verkrijgbaar voor in het vliegtuig.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen