Jippie´s losse magneetsleutel met houder

Jippie´s losse magneetsleutel met houder voor het openen van kastjes die beveiligd zijn met een magneetslot.

 6,50
Aantal:
Direct leverbaar, voor 16.00 uur besteld morgen in huis

Jippie´s losse magneetsleutel met houder

Lees voor gebruik de bijsluiter

U kiest voor een kwaliteitsproduct.

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.

Beschrijving

Jippie´s losse magneetsleutel met houder voor het openen van kastjes die beveiligd zijn met een magneetslot. Hang de sleutel weg op een veilige manier met de houder, bijvoorbeeld op de koelkast of afzuigkap. NOOIT de sleutel in de kast of lade leggen, die u met het magneetslot heeft beveiligd!

Gebruiksadvies

Gebruiksaanwijzing:
De magneetsloten zijn voorzien van “geleide stripjes” voor snelle en veilige montage. Deze stripjes kunt u na bevestiging afbreken. Met dubbelzijdig tape wordt de sluiting op zijn plaats vastgezet. Wij adviseren de sluiting ook met schroefjes te bevestigen. Dit garandeert een 100% sterke bevestiging. Afhankelijk van de ondergrond kan de tape loslaten! De positie van de sluiting is belangrijk. De vanger moet altijd horizontaal zitten. Bij een deurtje komt de sluiting aan de kant van de opening (dus NIET bij de scharnieren). Gebruik dan de boven montage. Bij een lade mag de sluiting niet gehinderd worden door de bovenliggende lade. Gebruik dan de zij montage (L-vormig).

Inhoud

1 stuk

Meer informatie

  • Geschikt voor: het openen van magneetsloten 
  • Kleur: wit 
  • Montage: houdertje met tape 
  • Veiligheid: 5 sterren 
  • Aantal: 1 magneetsleutel met 1 houder

Merk

De online getoonde tekst en afbeelding dienen uitsluitend ter illustratie. Voor volledige, correcte en actuele productinformatie verwijzen wij u naar de bijsluiter van de fabrikant zoals die bij het product wordt meegeleverd.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen