Keuken

Om te voorkomen dat uw kindje in een onbewaakt ogenblik zich kan branden aan het fornuis kunt u een fornuisrekje plaatsen wanneer er een pan op het vuur staat.

Er zijn geen producten gevonden.

Veiligheid in de keuken

De keuken is een gevaarlijke plek voor kinderen. Maak uw keuken daarom veilig voor kinderen. Voor het fornuis zijn er speciale rekjes te koop zodat uw kind niet bij de pannen en het vuur kan komen. Bent u aan het koken? Zorg dan dat stelen en handvatten van pannen niet uitsteken zodat kinderen ze kunnen pakken. Beveilig de onderste keukenkastjes met speciale klemmen. Zo kunt u gevaarlijke spullen zoals schoonmaakmiddelen veilig opbergen. kijk op Leef.nl welke producten er nog meer verkrijgbaar zijn.

Waarom Leef.nl

Leef.nl is de webshop van meer dan 450 apotheken in Nederland. Leef.nl biedt naast een groot assortiment van meer dan 10.000 producten ook altijd compleet advies. Ontdek alle gezondheidsinformatie in onze kennisbank of bestel uw product direct. Indien u voor 16.00 uur bestelt zijn de producten morgen al in huis! Of u haalt ze heel eenvoudig gratis op bij een van de aangesloten apotheken.Trustpilot
Betalen met iDeal Betalen met Visa Betalen met Maestro   Onlinegeschillenbeslechting

Een moment geduld aub...

Toegevoegd aan je winkelmand

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen